wachttijden: GBGGZ en SGGZ 

 

CORONA: 

Tijdens de corona Lock down periode werkl ik zo veel mogelijk face to face, binnen de richtlijnen van het RIVM. De praktijk blijft gewoon open en ik neem met in acht neming van genoemde wachttijden ook nieuwe patiënten aan.  Desgewenst en desgevraagd kan ik ook online sessies aanbieden. Mijn ervaring met online behandelen is dat het anders is en real life nooit zal vervangen, maar in veel gevallen toch betekenisvol kan zijn. Informeert U naar de mogelijkheden

(per 01-01-2021)

De wachttijd voor intakes SGGZ en BGGZ bedraagt meerdere maanden

Indien de wachtlijst te lang wordt neem ik tijdelijk geen nieuwe cliënten meer aan.

Behandeling start doorgaans aansluitend, binnen twee weken na afronding van de intake.

NB

Aanmeldingen voor de groepsbehandeling in de Psychodynamische groep zijn ten alle tijde mogelijk. Op termijn is er ruimte in de groep voor enkele nieuwe groepsleden (d.d. 01-01-2021) klik folder W docx hieronder voor de aanmeld procedure.

 

U kunt mij altijd telefonisch consulteren over de actuele stand van zaken betreffende de wachttijd. Na aanmelding per telefoon of mail neem ik altijd binnen enkele dagen contact met u op, ik zal u dan informeren over de actuele wachttijd.

 

Wanneer U de wachttijd te lang vind  kunt u verder altijd contact opnemen met uw Zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw Zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact een intake gesprek krijgt met een andere zorgaanbieder, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart.

 

                 

​© 2016 Charles Huffstadt